Virágokat az asztalra!

A Kalocsa TV munkatársai jártak üzemünkben, hogy megcsodálják legújabb kollekcióinkat. Az új készletekkel a fiatalabb korosztályt is szeretnénk megcélozni, és a hétköznapokba is becsempészni a kalocsai mintát.

A videoriport megtekinthető a következő címen:
http://www.kalocsatv.hu/videok/viragokat-az-asztalra-.4202


 

Hungarikum lett a kalocsai minta!

Négy új elemmel bővítette a Hungarikumok Gyűjteményébe tartozó nemzeti értékek körét január 30-án a Hungarikum Bizottság. A halasi csipke és a Kürt Adatmentés mellett a kalocsai fűszerpaprika-őrlemény és a kalocsai népművészet, ezen belül az írás, a hímzés és a pingálás, festés nyerte el a méltó címet.

Örülünk, hogy a kalocsai minta is bekerült a Hungarikumok megtisztelő gyűjteményébe, hiszen Manufaktúránk alapítása óta kiemelt feladatának tekinti azt, hogy megőrizzük, tovább fejlesszük, népszerűsítsük a kalocsai népművészet csodálatos motívumait. Kézi festésű termékeink döntő többsége is ezzel a díszítéssel készül. Reméljük, hogy a Hungarikum cím hozzájárul ahhoz is, hogy minél többen szeretnék megismerni a magyar népművészet szépségeit, viselik és használják a csodálatos kalocsai mintával díszített tárgyakat.

Műkorcsolya EB a kalocsai minta jegyében!

 
Idén január 15-étől 19-éig Műkorcsolya Európa Bajnokságot rendeztek a budapesti Syma csarnokban. Az esemény különlegességeként kalocsai mintába borult a verseny, melyen cégünk kiállítói standdal kedveskedett az érdeklődőknek.
Minden résztvevőt kalocsai mintás tárgyakkal ajándékoztunk, a nyerteseket pedig az EB logójával ellátott kalocsai mintás vázával díjaztuk. A versenyszámok végeztével csinos hostessek segédkeztek a díj átadásnál kalocsai népviseletben. A záró banketten pedig kalocsai néptáncegyüttes szórakoztatta műsorával az egybegyűlteket, versenyzőket.
 
Az EB tiszteletére külön egy korcsolya alakú hűtőmágnest is gyártottunk, melyet akár üzletünkből is megrendelhetnek!

Reméljük az eseményen résztvevők és versenyzők szívükbe zárják ajándéktárgyainkat és szívesen fordulnak a jövőben is a kalocsai mintához! 
 

Herzlichen Dank...

...für Ihre Interesse an unseren handbemalten, reich geschmückten Geschirrservices und Zierstücke. Wir bieten Ihnen eine breite Palette unserer Produkte an, die nicht nur die schönen Familien- und Geschäftsveranstaltungen feierlicher machen, sondern sind auch für Alltagsgebrauch sehr gut geeignet.

Die Kalocsa Porzellan Manufaktur wurde im Jahre 1971 gegründet, seitdem ist unser Ziel, daß die jahrhundertlange, weltberühmte, farbenprächtige Volkstradition von Kalocsa und Umgebung mit der Kunst der Porzellanbemalung auf hohem Niveau verbunden wird. Unseren lieben Kunden werden mehr als 200 verschiedene, handbemalte Geschirrservices und Zierstücke angeboten, außerdem können wir sehr gerne Ihre spezielle Wünsche und Vorstellungen über eigene Motive verwirklichen!

Überraschen Sie Ihre Familie und Freunde mit einem besonderen Einzelgeschenk! Sie sind herzlich in unserer Manufaktur willkommen, wo Sie am Ort unsere große Auswahl besichtigen können und wir sind uns sicher, daß Sie nicht mit leeren Händen heimkehren werden und uns hoffentlich bald wieder besuchen!

Ihrer Verfügung auch Samstags!

Von 1. April bis zum 30. September zwischen 10 und 14 Uhr die Kalocsa Porzellan Manufaktur steht zu Ihrer Verfügung auch am Samstag.

Gruppen sind - wie immer - auch herzlich willkommen!

Egyedi porcelán ballagási ajándék

Általános iskolás, középiskolás ballagó gyerekek szüleinek mindig nagy fejtörést okoz, hogy milyen ajándékkal búcsúzzanak el a osztályfőnökektől, tanáraiktól.

Manufaktúránkban minden évben készítünk előzetes megrendelés alapján gyönyörű vázákat, kulacsokat, falitálakat, egyéb ajándéktárgyakat hagyományos kalocsai, illetve kék és bordó-arany mintákkal. A termékeket kívánságuk szerint egyedileg feliratozzuk az osztály névsorával, idézettel, az iskola címerével. Várjuk megrendelésüket!

 

Eine ruhige Ecke für Porzellanmalers

Wenn Sie Fernsehen langweilig finden, besuchen Sie uns und malen Sie Ihr eigenes Porzellan!

Unsere erfahrene Malers werden Ihnen helfen ein wirkliches Kunstwerk zu schaffen; nachdem wir es ausgebrannt haben, Sie können es auch mitnehmen.

Vergessen Sie Ihre Kinder nicht zu Hause!

Wir bitten Sie um eine telefonische Anmeldung wenn mehr als vier Personen kommen.

Gyerekkészletek

Kedves Szülők, Nagyszülők, Barátok és Családtagok!

Születésnapra, névnapra, ovis ballagásra szeretettel ajánljuk három részes porcelán gyermek-készletünket, melyet az ünnepelt nevével kézzel festve díszítünk, illetve egyéb jókívánságokkal, feliratokkal látjuk el, az Önök igényei szerint.

Szerezzen örömet gyermekeinek ezzel az egyedi, személyesen csak neki szóló kedves ajándékkal, amely a mindennapi használatra is kitünően alkalmas és törés esetén bármelyik darabja pótolható.

Kollekciónk folyamatosan bővül újabb mintákkal.

Sportérmek porcelánból

Kedves Partnereink, Sportbarátok és Sportolók!

Louis Hamilton Forma-1 világbajnok a Kalocsai Porcelán Manufaktúra kupájávalEgy sportesemény szervezésénél fontos kérdés mindig, hogy évről-évre milyen új díjakkal jutalmazzák kiváló sportolóikat, munkatársaikat, sportesemények résztvevőit, esetleg külföldi meghívott vendégeiket.

 

 

Az eddig megszokott fém serlegek és érmek helyett gondolkozott-e már arról, milyen gyönyörűen mutatna a győztes kezében egy hófehéren csillogó, porcelán fődíj?

Az egyesületük, sportklubjuk logóját, emblémáját illetve bármilyen más elképzelésüket kérjük, küldjék el nekünk, hogy meg tudjuk tervezni az Önök egyedi, különlegesen szép díjait és helyezési érmeit.

 

Exkluzív bordó és kék-arany készletek

Cégünk egyik újdonsága, hogy exkluzív porcelánkészleteket készítünk bordó és kék-arany mintával. Nézzen be hozzánk, vagy kérjen bővebb információt e-mailen!

Kontakt

Kalocsa Hungary Handpainted
H-6300 Kalocsa, Malatin tér 5.
Telefon/fax: +36 78 462 017
E-mail: office@kalocsaiporcelan.hu

Kalocsai Porcelán Manufaktúra megközelíthetőség

Fordern

Was ist das?

A termék a mellette található „Érdekel” gombra kattintva erre a virtuális polcra kerül. E-mail címe megadása után egyedi árajánlatot kérhet róla.

Interesse

Interesse