Egyedi ajándék

Az ideális, névre szóló nászajándékot, a tökéletes és egyedi céges ajándékot keresi?

Ne tömegterméket vásároljon! A porcelán a legszebb ajándék - egy gyönyörű, egyedi, kézzel festett porcelán étkészlet amellett, hogy elegáns ajándék, befektetésnek sem utolsó. Lepje meg szeretteit, barátait, üzletfeleit egyedi, kézzel festett porcelán ajándékkal! Szívesen segítünk Önnek abban, hogy porcelán ajándékötletét egyedi felirattal, személyre szóló jókívánságokkal még különlegesebbé varázsoljuk.

A kiválasztott porcelán terméket különféle méretű kék vagy piros színű elegáns díszdobozba csomagoljuk az Ön kívánsága szerint, amelyekben a porcelán még szebben mutat.

Amennyiben nincsen ötlete, hogy milyen céges ajándékkal lepje meg üzletfeleit, külföldi partnereit, mi ebben is szívesen segítünk Önnek. A magyar címeres kulacstól egészen a Lánchidat vagy az Országházat ábrázoló porcelán falitálig többféle termékünk közül válogathat.

Még egyedibbé tehetjük az Ön által kiválasztott porcelánt, ha az Ön cége, vagy üzleti partnere nevét is ráfestjük az ajándékra.

Ezen kívül cégünk segít Önnek abban, hogy a porcelán mintákat iparművész által készített hímzett terítőkön viszontláthassa és ezekkel a gyönyörű kézimunkákkal tegye még tökeletesebbé ajándékát.

Kalocsai minta

Kék kalocsai

Kék-arany

Vadászminta

Kályhacsempe

Egyedi termékek

Gyerekkészletek

Egyéb termékek

Kapcsolat

Kalocsai Porcelán Manufaktúra
H-6300 Kalocsa, Malatin tér 5.
Telefon/fax: +36 78 462 017
E-mail: office@kalocsaiporcelan.hu

Kalocsai Porcelán Manufaktúra megközelíthetőség

Ajánlatkérés