Referenciáink

| 1 |

Pannónia motor festése

Cégünk Pannónia motort festett

Referencia Referencia Referencia Referencia

Sziget Csárda

Tiszaújváros, Tisza-sziget

Észak-Kelet Magyarországon, Miskolc és Debrecen között a 35-ös főút mentén található, gyönyörű zöld környezetben a Sziget-csárda, melyet Kalocsa város 1000 éves évfordulójának tiszteletére nyitottak meg 2000-ben. Az étteremben kitűnő magyaros tájjellegű ételekkel várják a kedves vendégeket, amelyek kizárólag házi tenyésztésű állatokból készülnek. Az asztalokat kalocsai porcelán étkészlet­tel terítik és varázsolják ünnepivé.Az étteremben 160 fő kényelmesen elfér és kiválóan alkalmas esküvők, ballagások, bankettek, egyéb ünnepségek megrendezésére.

Referencia Referencia Referencia

Információk

Cím:  3580 Tiszaújváros, Tisza-sziget, Vizafogó köz 1.
Telefon:  49/441-492
Weboldal: www.szigetcsarda.hu

Ilona Stüberl kleines ungarisches Restaurant

Wien

A családi vállalkozást 1957-ben Somlai Ilona és Mihály alapították. A hamisítatlan magyar konyhának és a jellegzetes atmoszférának köszönhetően hamar a jó ételeket kedvelő emberek találkozóhelyévé vált az „Ilona”. Az éttermet 1987-ben Fodor Mária, Somlai úr nevelt lánya vette át. Azóta az ő irányítása alatt működik, természetesen hűen követve a hagyományos „Ilona-vonalat”. Az étteremben kalocsai mintás porcelán étkészlet­tel terítenek, melyre az étterem logóját festettük rá.

Referencia

Információk

Cím:  A-1010 Wien, Bräunerstrasse 2.
Telefon:  +43 1 533 90 29
Weboldal: www.ilonastueberl.at

Panoráma Étterem

Mezőberény

2006 április elején Mezőberényben megnyílt a Panoráma Étterem. Grósz László étteremtulajdonos gyönyörű éttermében a kedves vendégek bordó-arany mintás kézzel festett porcelán étkészlet­ben fogyaszthatják a kitűnő ételeket. Az éttermet a legkönnyebben a Békéscsaba ill. Kamut felé kivezető úton, a vasúti átjáró előtti kanyarban találják meg.

Referencia Referencia Referencia

Információk

Cím:  5650 Mezőberény, Csabai út 62
Telefon:  (30) 525 0900
Weboldal: panoramaetterem.info/

Budapest Restaurant

Neukirch-Lausitz Sachsen

A Drezda melleti Neukirch-Lausitz Sachsen-ben található „Budapest Restaurant” magyar étteremben az asztalokat szintén kézzel festett, kalocsai mintás porcelán étkészlet­tel terítenek. Az ajándékboltban megtalálhatják a kedves látogatók a porcelántermékek mellett a híres hungarikumokat is: pálinkát, tokaji, egri, villányi borokat, valamint hevesi szőtteseket és Szedlár László, magyar művész grafikáit.

Referencia Referencia Referencia

Információk

Cím:  D-01904 Neukirch-Lausitz Sachsen, Waldsiedlung 6/a
Telefon:  +49 3595 119 604
E-mail: csarda@web.de
Weboldal: www.huninfo.de

Kapcsolat

Kalocsai Porcelán Manufaktúra
H-6300 Kalocsa, Malatin tér 5.
Telefon/fax: +36 78 462 017
E-mail: office@kalocsaiporcelan.hu

Kalocsai Porcelán Manufaktúra megközelíthetőség

Ajánlatkérés